Verhuurd: Edisonstraat 20O, 2171 TV Sassenheim

€ 1.100,- /mnd

Beschrijving

Algemeen:
Nieuwe bedrijfsunit met eigentijdse architectuur zeer centraal en goed bereikbaar gelegen in Sassenheim.

Locatie:
De unit is zeer centraal gelegen op bedrijventerrein “Teylingen” in Sassenheim in het centrum van de bollenstreek en sluit direct aan op het landelijk wegennet zoals de op- en afrit van de A44 en N208. Tot het gehuurde behoren 2 vaste parkeerplaatsen en een flexibele parkeerplaats direct voor de unit. Er bevinden zich diverse bushaltes in de directe omgeving de bedrijfsunit is gelegen nabij het NS-station Sassenheim

Gebruik en indeling:
De unit heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 116 m2, circa 58 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en circa 58m2 kantoor- of opslagruimte op de verdieping.

Indeling

De bedrijfsunit is voorzien van een overheaddeur met hiernaast een loopdeur en een vaste trap naar de verdieping.

De betonvloer op de begane grond is geschikt voor een vloerbelasting van 1.500 kg/m2. De verdiepingsvloer is uitgevoerd in betonnen kanaalplaten en is geschikt voor een vloerbelasting van 250 kg/m2.

Faciliteiten van de unit:
De unit is volledig nieuw en met hoge kwaliteit afgewerkt. Er is extra isolatie aangebracht in de wanden op de bovenverdieping. Door middel van industriële kabelgoten is er gemakkelijk naar keuze verlichting aan te brengen in de kantoorruimte. In de bedrijfsruimte, toilet, hal en trappenhuis is reeds verlichting aangebracht. De muren in de hal en bovenverdieping zijn netjes afgewerkt en wit afgeschilderd. Tevens is de hal voorzien van tegelvloer, in de overige ruimtes is vloerafwerking door huurder zelf naar keuze aan te brengen. De kantoorunit op de bovenverdieping is voorzien van airco/verwarmingsunit en ventilatiesysteem.
Ook is een keukenblok geplaatst met combimagnetron, koelkast, boiler, vaatwasser en elektrische kookplaat voorzien van afzuiging.

Bijzonderheden

Huurprijs:
De unit wordt verhuurd middels een standaard huurovereenkomst van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM) voor in principe een periode van 5 jaar + telkens 5 optiejaren.
De huurprijs voor de unit bedraagt EUR 1100,- per maand exclusief BTW (21%) en exclusief servicekosten voor het terrein (EUR 50). Huurder dient zelf contracten voor nutsvoorzieningen (elektra, water, ISDN) af te sluiten.

Btw:
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet of niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurvoorwaarden:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Oplevering:
De unit is per direct beschikbaar.

Overig:
Verhuur van de unit is onder voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder. Aan verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06007
Huurprijs € 1.100,- per maand
Servicekosten € 50,- per maand
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 22 september 2021
Laatste wijziging Donderdag 10 februari 2022
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2020
Oppervlaktes en inhoud
VVO 58 m²
In units vanaf 58 m²
Kantoor oppervlakte 58 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 116 m²
Draagvermogen 1.500 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Dichtbij openbaar vervoer
Nabij snelweg
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Heeft een kantoor Ja
Sluiten

Recent bekeken