Beschrijving

Denkt u in mogelijkheden? En weet u van aanpakken? Dan zal deze hoek- bedrijfswoning op een uitstekende locatie u verbazen!

Deze te moderniseren hoekwoning met horeca gelegenheid op de begane grond is op zoek naar enthousiaste aanpakkers. De huidige indeling vormt al een uitstekende basis voor dubbele bewoning, verhuren of royaal wonen en ondernemen op een fantastische plek. Aan ruimte geen gebrek; maar liefst 237 m2 oppervlak staat tot uw beschikking. De hoekligging en vele raampartijen zorgen voor een zee van licht. Een droomhuis realiseren of investeren? Kom kijken!

Het object is gelegen in het gezellige hart van Katwijk op loopafstand van het centrum, de boulevard en het strand. Alle voorzieningen letterlijk binnen handbereik.  Uitvalswegen N206 en A44 zijn in korte tijd te bereiken.

Indeling

Begane grond:
Entree, tochtportaal, zeer royale open ruimte/café met bar en trapkast met berging en groepenkast. Kelderruimte, eenvoudige keuken met toegang naar buiten en halletje met daarachter de toiletgroepen.

De woning heeft een eigen ingang op de begane grond met een eigen voordeur.

Eerste verdieping

Hal met trapopgang naar de 1e verdieping. 

Overloop met toilet, zeer royale l-vormige woonkamer met veel raampartijen waardoor een zee van licht binnenkomt. Gesloten eenvoudige keuken met doorloop naar de achterzijde met overloop en toegang tot het dakterras. Tevens is hier een badkamer met douche en wastafel. Separaat toilet en doorloop naar eenvoudige keuken met aansluitend een ruime kamer.

Tweede verdieping

Via vaste trap naar de 2e verdieping:
Overloop met praktische schuifkasten. Op deze verdieping zijn nog drie slaapkamers gelegen.

Balkon

Dakterras op de 1e verdieping

Bijzonderheden

Bijzonderheden:
- Oppervlak ca. 237 m2 en inhoud ca. 915 m3
- Bouwjaar 1900
- Ideale ligging bij strand en centrum van Katwijk
- Deels voorzien van kunststof kozijnen
- Volop mogelijkheden
- Meerdere keukens, toiletten en sanitair
- Parkeren op straat met vergunning
- Niet bewoningsclausule zal worden opgenomen in de koopovereenkomst.
- De woning bevat asbest op meerdere plaatsen

Het object heeft op de begane grond thans een horeca bestemming categorie 2. 
Oplevering in overleg, doch kan snel

Wij nodigen u van harte uit om dit object met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!
 
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken