Wij helpen u graag met het verkopen van uw woning

Een huis verkopen doet u vaak maar één of hooguit een paar keer in uw leven. En er komt veel kijken bij het verkopen van een woning. De strategie voor het verkopen van uw woning bestaat bij Hoevens Makelaardij uit een aantal stappen.

Allereerst wordt de beste verkoopprijs gezamenlijk bepaald. Daarnaast zijn de marktomstandigheden die op uw woning van toepassing zijn belangrijk. Ook daarover kan Hoevens Makelaardij u prima informeren en geven wij inzage in vraag en aanbod en de prijsontwikkeling van vergelijkbare woningen. Tenslotte wordt er gekeken of er voor uw huis een speciale groep kopers is die specifiek dit type huis zoekt. Hiertoe wordt onder meer gebruikgemaakt van de zoekers die ingeschreven staan bij Hoevens Makelaardij.

Wat kan Hoevens Makelaardij voor u betekenen bij de verkoop van uw woning?

Uw woning wordt bij een breed publiek onder de aandacht gebracht via verschillende media: Funda, diverse internetsites, meerdere presentatielokaties, te koop borden, advertenties in regionale en/of landelijke bladen, gericht aanschrijven van geinteresseerden uit ons zoekersbestand en uiteraard via de social media (Facebook, Twitter etc.)

Gedurende het hele verkooptraject wordt u van A tot Z begeleid. Van beslissing tot verkoop tot en met de overdracht van uw woning aan de nieuwe eigenaar bij de notaris.

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Of kom langs, een van onze makelaars staat u graag te woord.

Neem contact op