VvE Beheer 24

VvE Beheer 24 de professionele partner

Dankzij ons VvE-beheer bent u zeker van een professionele partner voor het beheer van één of meer onderdelen van uw Vereniging van Eigenaren. Of het nu gaat om financiële beslissingen, het dagelijks onderhoud of de planning voor de lange termijn. Dat is mogelijk door onze inzet en dankzij onze klantvriendelijke software.


Administratie

Wij kunnen u hierbij, waar u wenst, ondersteunen. Zo kunt u de administratie tot in de puntjes laten verzorgen. Uw enthousiaste en goed opgeleide beheerder heeft jarenlange kennis en ervaring.

Uw administratie is bijgewerkt en altijd inzichtelijk via uw persoonlijk portaal. Hierdoor kunt u op elk gewenst moment een volledig overzicht opvragen van de inkomsten en de uitgaven van uw Vereniging.


Pakketten en modules naar keuze

Wij bieden onze klanten toegang tot een uniek softwaresysteem met modulaire pakketten voor het beheer van administratie, secretarieel en technisch VvE beheer. Via de persoonlijke inlogcode heeft u op ieder gewenst moment toegang tot dit portaal. Zo kunt u kiezen voor ondersteuning op die gebieden waar u dat nodig vindt. Wijzigen van modules is op ieder moment mogelijk.


Continu inzicht

Wilt u als bestuur inzicht in de uitgaven, onderhoud, het saldo van uw VvE-rekeningen of een overzicht van de (betalings)achterstanden? Met VvE Beheer 24 heeft u deze gegevens op ieder gewenst moment beschikbaar.

U heeft bij ons bovendien een eigen persoonlijk archief waarin u bijvoorbeeld alle vergaderingen en de bijbehorende documenten kunt terugvinden.


Waarom kiest u voor VvE Beheer 24?

  • persoonlijk beheer tegen een scherpe prijs
  • veel specifieke kennis, ervaring en professionele partners
  • beheer op maat via modulaire pakketten naar keuze
  • afgeschermd eigen portaal
  • 24/7 actuele informatie online beschikbaar
  • 24/7 bereikbaar voor spoedreparaties