Mogen wij helpen met het vinden van de juiste hypotheek?

Via Katwijks Hypotheekhuys bent u altijd verzekerd van de laagste rente en de beste voorwaarden!

De erkend hypotheek adviseurs van Katwijks Hypotheekhuys, adviseren in hypotheken van vele banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

Ook werken wij samen met een aantal inkooporganisaties, zodat wij u altijd het laagste rentepercentage kunnen aanbieden.

Geld besparen met een persoonlijk advies.

Een persoonlijk advies is ons motto. Wij willen u als onze gewaardeerde klant over 30 jaar ook nog recht in de ogen kunnen zien. Advies waar u wat aan heeft is waar wij voor staan. U bent onze klant en wij zullen in een persoonlijk onderhoud samen met u bepalen wat het beste aansluit op uw wensen. Op basis van deze wensen zullen wij dan uw hypotheek offerte aanvragen. Uiteraard wordt hierbij ook gekeken naar de hypotheek voorwaarden en de hoogte van de premie van een eventuele levensverzekering van bijvoorbeeld een beleggings- of spaarhypotheek. De laagste rente wil nog niet altijd zeggen de laagste maandlast!

Hoevens Hypotheken verzorgt voor u het volledige traject, van het adviesgesprek tot en met het passeren van de hypotheekakte bij de notaris. Daarna helpen wij u ook nog bij de fiscale afwerking, bijvoorbeeld het aanvragen van een voorlopige teruggaaf bij de belastingdienst.

Onze adviseurs adviseren bij de keuze van uw hypotheek. Omdat u bij ons kantoor uit alle mogelijke hypotheek combinaties kunt kiezen, komt ons hypotheekadvies altijd voordelig uit.

Wilt u meer informatie over hypotheken mail of bel met ons 071-2020204

Neem contact op