Verhuurd: Walserij 75F, 2211 SL Noordwijkerhout

€ 1.375,- /mnd

Beschrijving

Representatief bedrijfspand op een zichtlocatie aan de N443 van ca. 132 m2 verdeeld over de begane grond en de verdieping, gelegen aan de Walserij 75-F te Noordwijkerhout. De bedrijfsunit maakt deel uit van een nieuwbouwproject van in totaal 8 units en is hoogwaardig afgebouwd in industriële stijl met kabelgoten en ventilatiebuizen.

De hal, te betreden via de eigen entreedeur, geeft toegang tot de bedrijfsruimte en het toilet, herbergt de meterkast, alsmede de trap naar de kantoorruimte op de eerste verdieping.
De meterkast bevat een groepenkast met 14 groepen, een coaxaansluiting ten behoeve van telefonie en internet en de voorbereiding voor het opladen van een elektrische auto. Het toilet is voorzien van een zwevend toilet, ventilatie, een fontein en verwarming.

De bedrijfsruimte op de begane grond heeft witgeverfde wanden, opbouw wandcontactdozen, led verlichting, een stortbak met koud en warm water en een handbediende overhead deur. De gevlinderde betonnen vloer (begane grond) heeft een vloerbelasting van 1.500 kg/m2.

Het kantoor op de verdieping heeft een uitstaling van ingetogen luxe De afwerking en het vele daglicht dat door grote (kiep)ramen naar binnen komt zorgt voor prettige werkplekken.
Het kantoor heeft geïsoleerde en witgeverfde wanden, inbouwwandcontactdozen, ventilatie, een afgetimmerde vensterbank en trapgat, een centrale airco-unit die koelt en verwarmt, led verlichting en een pantry met koud en warm stromend water. De toegestane vloerbelasting van het kantoor (1e verdieping) bedraagt 250 kg/m2.

Voor de bedrijfsunit bevinden zich 3 eigen parkeerplaatsen met voorbereiding voor elektrisch laden. De postbus bevindt zich bij de ingang van het bedrijfsverzamelgebouw.

De unit is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijksweg A44, alsmede de Provinciale weg N206. Bereikbaarheid per openbaar vervoer is tevens als goed te kenmerken. Diverse bushalten bevinden zich in de directe omgeving van het object.

LOCATIE
Gunstig gelegen aan de N443 op een zichtlocatie op industrieterrein ’s Gravendam te Noordwijkerhout.

OPPERVLAKTEN
ca. 66 m2 opslag/bedrijfsruimte op de begane grond
ca. 66 m2 kantoor/showroomruimte op de 1e verdieping

OPLEVERING
Het bedrijfspand wordt opgeleverd in de huidige afgebouwde staat. Verdere aanpassingen kunnen in overleg en tegen meerprijs worden verzorgd.

AANVAARDING
Per direct.

PARKEREN
Bij het object behoren 3 parkeerplaatsen op eigen terrein. Openbaar parkeren kan in de directe omgeving van de unit.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan ter plaatse van het kavel betreft ‘Bedrijventerrein Gravendam 2013’ en geeft aan dat er bedrijven tot en met categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘bedrijventerrein’ zich op het kavel mogen vestigen. Middels een omgevingsvergunning kan eventueel worden afgeweken van deze categorie en is het mogelijk om bedrijven toe te laten uit ten hoogste twee categorieën hoger. (i.c. categorie 3.1 en 3.2) Echter dan dient het betrokken bedrijf naar aard en invloed op de omgeving (gelet op de specifieke werkwijze of bijzondere verschijningsvorm) geacht worden te behoren tot categorie 2. Eveneens kan middels een omgevingsvergunning toestemming worden verleend om bedrijven toe te laten die niet in de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein' zijn genoemd. Ook voor dit type bedrijven geldt dat zij naar aard en invloed op de omgeving geacht worden te behoren tot categorie 2.
De bestemming van het perceel geeft aan Bedrijfsdoeleinden (B) in de categorie 1 t/m 3.
Overig in onderling overleg & goedkeuring door de Gemeente Noordwijkerhout.

HUURPRIJS
€ 1.375,00 per maand exclusief BTW

Het betreft hier vrijblijvende project informatie. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur

HUURTERMIJN
5 jaar + telkens 5 optiejaren.

HUURPRIJSBETALING
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting vindt elke maand bij vooruitbetaling plaats.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de (eventueel) hierover verschuldigde omzetbelasting

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de VBO

AANVAARDING
Per direct beschikbaar

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Noordwijkerhout
Sectie: C
Nummer: 2979

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar

OVERIG
Bezichtigingen na afspraak

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06086
Huurprijs € 1.375,- per maand
Borg € 4.425,-
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 23 oktober 2023
Laatste wijziging Maandag 12 februari 2024
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2023
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 69 m²
VVO 132 m²
Draagvermogen 1.500 kg/m²
Locatie
Ligging Dichtbij openbaar vervoer
Nabij snelweg
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter
Treinstation op 4000 meter tot 5000 meter
Afrit van de snelweg op 500 meter tot 1000 meter
Energieverbruik
Energielabel A++
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 3
Uitrusting Betonvloer
Overheaddeuren
Pantry
Toilet
Kadastrale gegevens
Noordwijkerhout C 2979 Noordwijkerhout C 2979
Perceeloppervlakte 69 m²
Omvang Geheel perceel
Sluiten

Recent bekeken